Legutóbbi DST dubplate-ek

More in DUBPLATES!  

Legutóbbi DST megjelenések

 • DST - Sideway (2023)
  2023 júl.. 10.
  Kiadó: Dubwise No Compromise Formátum: Digital Megjelenés dátuma: 2023 július 10. Katalógus szám: - ITT elérhető: A kiadó bandcamp oldaláról: Ez a harmadik nemzetközi válogatás albumunk,...
 • DST - Runaway (2022)
  2022 jún.. 01.
  Kiadó: Dubwise No Compromise Formátum: Digital Megjelenés dátuma: 2022 június 1. Katalógus szám: - ITT elérhető: Pár szó a megjelenésről a Dubwise No Compromise által: With Russia's invasion...
 • DST - Circles EP (2020)
  2020 jún.. 10.
  Kiadó: Subotage Records Formátum: Digital Megjelenés dátuma: 2020. június 10. Katalógus szám: SUB039 ITT elérhető:      Clipek és még több link hamarosan! Pár szó a megjelenésről a Subotage...

Legújabb DST chart-ok

More in Charts  

Dawn Tempo Rádio Adások téma szerint:

Annual Summary Sessions

Ilyen adás általában évente egyszer van, hogy összefoglaljam egy adásba az év legtöbbet játszott és/vagy legjobbra értékelt zenéit egy adásban.


Back To Vinyl Sessions

A vinyl lemez örök!

Ugye? :)

Szeretném kiemelni, hogy a Dawn Tempo első időszakában (2004-2007) általában vinyl-lemezeket használtam a zene forrásként (kiegészítve saját zenéim és kapott promóciós anyagok digital file-jaival) de 2007 után az általam vásárolt vinylek száma egyre kisebb lett és egyre több zenét vettem digitális formátumban. A 2010-2017 között időszakban általában digitális formátumban vásárolt zenéket használtam a rádióműsorban.

De 2018-ban, digitális fájlok lejátszásának sok évét követően, visszatértem a vinyl gyűjteményemhez, kiegészítettem azt új darabokkal és ezekben az adásokban pedig kizárólag vinyl lemezekről játszok szetteket. Régi klasszikusok és újdonságok egyaránt előfordulnak a műsorokban.


DefroSTing Sessions

Téli mix-sorozat 2020-től kezdődően, hogy egy kis melegséget hozzak a reggeli perceitekben télvíz idején.


Fall-N-iN-Bass Sessions

Őszies hangulatú mix-széria 2020-től kezdődően. Zenék őszi reggelekre, benne általában mély, nyugis és atmoszférikus zenékkel, jazz és chill hatásokkal. Ha zenehallgatás közben a reggeli kávéd vagy teád szorongatnád éppen, ezek közül az adások közül az egyik az tökéletes választás lesz hozzá.


Glitch-Hiker's Guide The Galaxy Sessions

Rádioadások, amikor a gyűjteményem glitchy zenéiből válogatok. Glitch-hop, glitch-breaks, electro (klasszikus detroit electro, nem az EDM $z4r), electrobreaks és glitchy IDM zenék. (A kategória hivatkozása addig nem működik, amíg nem található releváns tartalom a weboldalon, kérlek légy türelmes, előbb-utóbb minden tartalom sorra kerül)


Guestmixes

Természetesen itt a Dawn Tempo-ban vendégmixként lejátszott szettek láthatóak. 2019 óta vendégmixek színesítik az adást.


Heroes Of Dubstep

Legends Of Dubstep

Ezekben a mixekben olyan zenészek zenéit játszottam, akik zenéiből szerettem volna és érdemes is egy komplett szettet játszani. A dubstep műfaj hősei, legendái, maguknak önálló stílusjegyeket felépítő zenészei. Ez az én tiszteletadásom a zenészek felé, ahol bemutatom az adott zenész kiemelkedő, általam kedvelt zenéit és emellett megmutatkozik az ő zenei sokszínűségük is.


Subsonic Spring Sessions

Tavasszal, amikor természet megújul, fantasztikus természetes illatok töltik be a tereket és szinte tapintani lehet a friss energiákat! Ilyenkor én is friss erővel folytatom az mélyfrekvenciákat központba helyező zenék bemutatását, műfaji korlát nincs, bármi előfordulhat, az évszakhoz passzoló cím pedig Subsonic Spring Session lett.

 


Summerizm Sessions

Nyári hangulatú zenék nyári reggelekre 2019 óta, a zenei műfajtól függetlenül. De megtalálsz itt pár korábbi nyári adást is, ahol bár még a név nem volt hozzáadva, de ezt az adáskoncepciót már megalkottam.


MinDSTorm Sessions

Progressive psytrance adások, amelyeket 2017-2018-ban játszottam. Csodálkozol, hogyan jön ide a psytrance? Olvasd el a bemutatkozásomat, és meg fogod érteni: ->> Bemutatkozás