Dawn Tempo Rádio Adások téma szerint:

Annual Summary Sessions

Ilyen adás általában évente egyszer van, hogy összefoglaljam egy adásba az év legtöbbet játszott és/vagy legjobbra értékelt zenéit egy adásban.


Back To Vinyl Sessions

A vinyl lemez örök!

Ugye? :)

Szeretném kiemelni, hogy a Dawn Tempo első időszakában (2004-2007) általában vinyl-lemezeket használtam a zene forrásként (kiegészítve saját zenéim és kapott promóciós anyagok digital file-jaival) de 2007 után az általam vásárolt vinylek száma egyre kisebb lett és egyre több zenét vettem digitális formátumban. A 2010-2017 között időszakban általában digitális formátumban vásárolt zenéket használtam a rádióműsorban.

De 2018-ban, digitális fájlok lejátszásának sok évét követően, visszatértem a vinyl gyűjteményemhez, kiegészítettem azt új darabokkal és ezekben az adásokban pedig kizárólag vinyl lemezekről játszok szetteket. Régi klasszikusok és újdonságok egyaránt előfordulnak a műsorokban.


DefroSTing Sessions

Téli mix-sorozat 2020-től kezdődően, hogy egy kis melegséget hozzak a reggeli perceitekben télvíz idején.


Fall-N-iN-Bass Sessions

Őszies hangulatú mix-széria 2020-től kezdődően. Zenék őszi reggelekre, benne általában mély, nyugis és atmoszférikus zenékkel, jazz és chill hatásokkal. Ha zenehallgatás közben a reggeli kávéd vagy teád szorongatnád éppen, ezek közül az adások közül az egyik az tökéletes választás lesz hozzá.


Glitch-Hiker's Guide The Galaxy Sessions

Rádioadások, amikor a gyűjteményem glitchy zenéiből válogatok. Glitch-hop, glitch-breaks, electro (klasszikus detroit electro, nem az EDM $z4r), electrobreaks és glitchy IDM zenék. (A kategória hivatkozása addig nem működik, amíg nem található releváns tartalom a weboldalon, kérlek légy türelmes, előbb-utóbb minden tartalom sorra kerül)


Guestmixes

Természetesen itt a Dawn Tempo-ban vendégmixként lejátszott szettek láthatóak. 2019 óta vendégmixek színesítik az adást.


Heroes Of Dubstep

Ebben a szériában olyan művészektől játszottam zenéket, akikről úgy gondolom, hogy különbőző okokból a dubstep hőseihez közé tartoznak, elsősorban általában a zenéik miatt. Ezek az adások egyfajta tiszteletadások az adott művész előtt.

 


Summerizm Sessions

Nyári hangulatú zenék nyári reggelekre 2019 óta, a zenei műfajtól függetlenül. De megtalálsz itt pár korábbi nyári adást is, ahol bár még a név nem volt hozzáadva, de ezt az adáskoncepciót már megalkottam.


MinDSTorm Sessions

Progressive psytrance adások, amelyeket 2017-2018-ban játszottam. Csodálkozol, hogyan jön ide a psytrance? Olvasd el a bemutatkozásomat, és meg fogod érteni: ->> Bemutatkozás

Legutóbbi Dawn Tempo

2022. szeptember 24. szombat

Ebben a műsoromban folytattam a tavalyi év hagyománya alapán az őszi mix-sorozatot, amelyet...

Read more...

Legújabb megjelenés

2022. június 01. szerda

Kiadó: Dubwise No Compromise Formátum: Digital Megjelenés dátuma: 1/June/2022 Katalógus...

Read more...

Legújabb chart

2021. november 21. vasárnap

Cimm - Accendino [System Musik...

Read more...

Ennek az oldalnak a nyelvét itt tudod megváltoztni:

Keresés